Спеціальні пропозиції

free

Зіп-лайн рафтинг

Влітку і восени БЕЗКОШТОВНО мотузковий парк і зіп-лайн для дітей і дорослих. Драйвовий рафтинг сп...

free

Крутогор

Взимку БЕЗКОШТОВНО Прокат лиж, катання і навчання катанню на лижах дітей і дорослих, тюбінг, ката...

конкурс!

Конкурс

В кожному тижневому турі Вас чекає КОНКУРС з розіграшем телевізора, смартфона і інших цікавих при...

free

Крутогор 2

Взимку БЕЗКОШТОВНО Прокат лиж, катання і навчання катанню на лижах дітей і дорослих, тюбінг, ката...

free

Зіп-лайн рафтинг 2

Влітку і восени БЕЗКОШТОВНО мотузковий парк і зіп-лайн для дітей і дорослих. Драйвовий рафтинг сп...

НОВИНКА! ТИЖНЕВИЙ ТУР
ІСПАНІЯ – ФРАНЦІЯ, КАТАЛОНІЯ – БАРСЕЛОНА, ЖИРОНА, КОСТА БРАВА
від готелю RIDOMAR 365.

ВСЕ ВКЛЮЧЕНО від 350 €

Відкриємо для вас Каталонію, Барселону та Південну Францію у будь-яку пору року!

готель RIDOMAR 365

Готель


Ми пропонуємо Вам чудовий відпочинок в живописному місці карпатських гір - смт. Ворохта, розташованому на території Карпатського природно-національного парку, у верхів'ї річки Прут на висоті 850 м над рівнем моря, за 18 км від знаменитої гори Говерла і за 17 км від гірськолижного курорту «Буковель».

Туристичний комплекс розташований у мальовничому місці карпатських гір уздовж головної вулиці Ворохти за 2 км від центру, нової гірськолижної траси, знаменитих трамплінів. Тут є все для комфортного відпочинку в Карпатах.

Читати далі

ВСЕ ВКЛЮЧЕНО У ВАРТІСТЬ

від 4 000 грн за тиждень
Проживання 7 днів, 6 ночей у ТК "Ворохта365"Ситні сніданки і пізні обідиЕкскурсія-сходження на Говерлу або полонину Пожижевську з пікніком на природіЩодня комфортна екскурсійно-пізнавальна поїздка - «екскурс»Щодня незабутня подорож в ліс, до водоспаду, на карпатські полонини - «актив». Пікніки і сухі пайки для програми "актив"Веселі вечірні розважальні програми з гуцульськими музикамиТрансфер з залізничного вокзалу Тернополя (240 км) чи ВорохтиЗИМА: Трансфер до всіх акцій гірськолижного курорту Буковель (17 км)ЗИМА: Лижне спорядження (лижі, черевики, палиці, шоломи)ЗИМА: Групове навчання катанню на лижах в Ворохті
Щепунктів
Є питання?
Телефонуйте:
Вартість тижневого туру

Номери готелю «Ворохта 365»

Туристична програма

Сніг є!!!
В околицях Ворохти та на Буковелі всю зиму достатньо снігу для щоденного катання на лижах. Запрошуємо вас до зимової казки!

1-й день Неділя
«Здрастуйте, Карпати!»
«Знайомтеся: Карпати!»

Вітаємо вас у серці Карпат, у Ворохті, високогірному курорті на території Карпатського природного національного парку! Ворохта вміє і любить виконувати бажання мандрівників. Плануєте незабутній відпочинок у Карпатах – у туристичному комплексі «ВОРОХТА 365» організували для вас тижневий тур, продуманий до дрібничок, за системою ВСЕ ВКЛЮЧЕНО!

  • 13:00 – трансфер до туристичного комплексу «ВОРОХТА 365».
  • 14:00 – поселення у готелі
  • 18:00 – святкова вечеря
  • 20:00 – «Доброго вечора, ми з України!» – знайомство та вечірня ватра
ДОКЛАДНІШЕ

Зустрічаємо у Тернополі
У неділю до 13:00 зустрічаємо на залізничній станції Тернополя туристів, які не мають можливості доїхати потягами до станції Ворохта.

Зустрічаємо у Ворохті
На головному виході залізничного вокзалу смт ВОРОХТА вас зустріне представник готелю з табличкою «Туркомплекс «ВОРОХТА 365» і проведе до автобуса.

Якщо з вашого міста потяги курсують до Ворохти чи Тернополя через день, ви можете заїхати в суботу, З ДОПЛАТОЮ ЗА ПРОЖИВАННЯ ТА ХАРЧУВАННЯ. У суботу від залізничної станції Ворохта туристи самостійно дістаються до готелю. Поселення у готелі після 14:00.

Туристам із Києва (потяги 55, 57, 15,130, 58,95), Харкова (потяг 015), Кременчука (потяг 130), Одеси (потяг 026) необхідно прибути в неділю у Ворохту. На головному виході залізничного вокзалу вас зустріне представник готелю з табличкою «Туркомплекс «ВОРОХТА 365» і проведе до автобуса.

Туристів, які не мають можливості доїхати потягами до станції Ворохта, ми зустрічаємо у Тернополі в неділю до 13:00. Наші гості, які прибули з Дніпра (потяги 120, 41), Запоріжжя, Кривого Рогу, Кам'янського, Кропивницького (потяг 120), Херсону, Миколаєва (потяг 109), Краматорська (потяг 104), Покровська (потяг 233), – можуть покласти речі в автобус з табличкою «Туркомплекс ВОРОХТА» і самостійно прогулятися містом до 13:00. Від залізничної станції автобуси вирушають до Ворохти після їх оптимального заповнення.
Час відправлення: 13:00.

Трансфер здійснюється автобусами марки «ІКАРУС». Відстань від залізничної станції Тернополя до готелю «Ворохта» 240 км, час у дорозі не менше 6 годин.
По закінченню туру, у суботу, трансфер до залізничного вокзалу міста Тернопіль о 9:15. Приїзд на залізничний вокзал о 15:30.

"Екскурс" Екскурсійно-ознайомча поїздка на найбільший гірськолижний курорт європейського рівня в Україні «Буковель», підйом канатно-крісельною дорогою на вершину для огляду туркомплексу та панорами Карпатських гір. Ви відчуєте дух активного зимового відпочинку, і, швидше за все, самі заразитеся ним. Вашій увазі численні кафе, магазини, сувенірний ринок, різні атракціони. Цікаво буде піднятися вгору на підйомнику, а вниз спуститися пішки, побачивши все очима лижника. Обід в найкращому закладі цього регіону Карпат. На зворотному шляху заїзд на Яблуницький перевал і сувенірний ринок.

"Актив" Для активних туристів ми пропонуємо легкий і мальовничий похід фірмовим маршрутом готелю «ВОРОХТА». Вас чекає знайомство з Карпатським природно-національним парком: джерело, віковий ліс, красиві галявини, найчистіші гірські річки, сірководневе джерело, перехід через болото, привал і обід (каша, приготована на багатті), навчання основам поведінки в лісі. Взимку будемо будувати снігові фортеці і, як в дитинстві, влаштовувати снігові баталії.

"Супер Актив" Похід від готелю (1100 м, 8 км, підйом 300 м), знайомство з побутом чабанів, веденням натурального господарства наших предків на найкомфортнішій, гостинній та музичній карпатській полонини Борсучня - скуштуєте смачні гуцульські страви у привітного газди Василя. Бажаючі можуть в будь-який час року залишитися на нічліг і спробувати всю красу самоти і розчинення в первісній, незайманій цивілізацією природі (необхідні попередня домовленість і додаткова плата 500 грн/ос, включаючи вечерю і сніданок).

Для початківців лижників буде проведено інструктаж (80 грн) з азів катання на лижах, правил поведінки на схилах. Ви зробите перші кроки і спуски в околицях Ворохти, кваліфіковані поради інструктора допоможуть знайти упевненість і отримати задоволення від ковзання на лижах. Все це посприяє швидкому, безпечному та комфортному освоєнню гірських лиж і стане запорукою успішного першого зимового відпочинку. Обід в готелі. Після обіду - самостійна прогулянка в найближчий ліс. Вас чекає справжня Карпатська зимова казка, тиша, засніжені смереки і сліпучі краєвиди.

Лекція про користь карпатського трав'яного чаю, лікувальних трав, грибів і ягід.

Вечірка біля багаття за участю справжніх колоритних гуцульських музик. Майстер-клас з гуцульського танцю, запальні хороводи. Театралізоване сватання в істинних гуцульських традиціях з туристами в головних ролях.

"Супер актив + Актив" Сходження на Говерлу - вже заради однієї цієї події варто щорічно приїжджати в наш тур. Можливість дивитися на світ з вершини Говерли (2061 м) не дає спокою не тільки людям підготовленим, але і ентузіастам різного віку. Взимку, через небезпеку сходження снігових лавин, не завжди є можливість підкорення Говерли. В цьому випадку, а також для менш підготовлених туристів ми пропонуємо захоплюючий і мальовничий похід на полонину Пожижевську. Туристи мають величезне задоволення від невимовної краси тутешньої природи, краєвидів з субальпійською рослинністю. Біля підніжжя гори Говерли ми продовжимо подорож - погуляємо Карпатським природно-національним парком, побачимо, які шедеври створила бурхлива річка Прут біля своїх витоків. Після активно проведеного дня - святковий пікнік на лоні природи.

Актив Маршрут (підйом 200 м, 7 км) під силу будь-кому, починається від туркомплексу і проходить повз церкву Різдва Богородиці (1615 р.), присілок Войтул і повільно піднімається в ліс. Прогуляємося, пообідаємо біля багаття і помилуємося на чарівні панорами Ворохти та навколишніх гір.

"Екскурс" Верховина - це найцікавіший і найколоритніший "екскурс" - мальовничі перевали і гірські серпантини, ліси, що чергуються з полонинами. Екскурсія в музей Романа Кумлика; будинок-музей кінофільму «Тіні забутих предків»; обід в кафе; музей Івана Франка; музей «Гуцульська хата-гражда» - типове житло гуцулів, що нагадує маленьку фортецю. Ви дізнаєтеся багато нового і цікавого про життя гуцулів, їхні важкі будні і яскраві свята, гострий гумор і самобутнє мистецтво.

Для початківців лижників буде проведено інструктаж (80 грн) з азів катання на лижах, правил поведінки на схилах. Ви зробите перші кроки і спуски в околицях Ворохти, кваліфіковані поради інструктора допоможуть знайти упевненість і отримати задоволення від ковзання на лижах. Все це посприяє швидкому, безпечному та комфортному освоєнню гірських лиж і стане запорукою успішного першого зимового відпочинку. Обід в готелі. Після обіду - самостійна прогулянка в найближчий ліс. Вас чекає справжня Карпатська зимова казка, тиша, засніжені смереки і сліпучі краєвиди.

Другий день навчання (80 грн) катання на лижах для новачків в Ворохті. Обід в готелі.

Дискотека в готелі, весела вечірня програма, конкурси.

Ексклюзивна вечірня екскурсія до церкви Петра і Павла з «екскурсоводом» - служителем церкви.

"Актив" Для енергійних туристів - похід популярним туристичним маршрутом «П'ятихатки - Магура». Ви побачите прекрасну панораму, що розкинулася внизу Ворохти, Карпат і найвищих вершин України, відчуєте себе на вершині світу, завойовниками гір (обід - сухий пайок на г.Магура, каша в козацькому таборі на г.П'ятихатки). Подолання труднощів, радість сходження на вершини, знайому тільки альпіністам, красиві пейзажі і гарний настрій Вам гарантовано.

"Екскурс" Поїздка в Яремче: скелі Довбуша - своєрідний музей природи під відкритим небом, де експонатами є дерева, лісові стежки, кам'яні споруди; церква св. Петра і Павла зі скульптурами-бюстами ієрархів і мучеників церкви; прогулянка містом; екотуристичний центр; бажаючі можуть відвідати вольєрне господарство, погодувати кабанів і оленів або відвідати музей під відкритим небом "Карпати в мініатюрі"; обід в колибі; пам'ятник архітектури - ресторан «Гуцульщина»; водоспад Пробій; виставка-базар етнографічних виробів.

Шоу програма - «Міс і Містер ВОРОХТА»

Прогулянка до сірководневого джерела з вмістом срібла.

"Екскурс-1" Екскурсія «Під старими мостами» - універсальний і доступний для всіх маршрут: підйом на дизель-поїзді до селища Вороненка, путівці, лісові дороги, досить круті, але короткі підйоми і спуски, казковий ліс і архітектурні шедеври Австро-Угорської імперії - тунель і арочні залізничні мости. Пікнік на природі.

"Екскурс-2" Справжньою столицею народного ремесла вважається Косів - тільки тут можна купити сувеніри у їхніх авторів. Косівський музей народного побуту і мистецтва Гуцульщини; покупки і майстер клас в гончарній майстерні члена спілки художників України. Заїдемо на форелеве господарство, погодуємо рибу і обов'язково проведемо фото сесію біля плещуться в мережах форелі, яку тільки що виловив господар. Кожен бажаючий зможе вибрати рибку собі на обід, смак якого буде довго переслідувати вас.

"Актив" Похід від готелю (1100 м, 8 км, підйом 300 м), знайомство з побутом чабанів, веденням натурального господарства наших предків на найкомфортнішій, гостинній та музичній карпатській полонини Борсучні - скуштуєте смачні гуцульські страви у привітного газди Василя. Бажаючі можуть в будь-який час року залишитися на нічліг і спробувати всю красу самоти і розчинення в первісній, незайманій цивілізацією природі (необхідні попередня домовленість і додаткова плата 500 грн/ос, включаючи вечерю і сніданок).

Майстер клас "ГУЦУЛЬСЬКА КУХНЯ". 

Театралізоване дійство «Гуцульське весілля», де наші туристи будуть головними дійовими особами і «гостями». Весілля повне народних обрядів, веселих і сумних пісень, танців, ігор і забав.

"Екскурс-1" Ворохта - це чаруюча уяву краса диких гір, річки, обрамлені в прямовисні скелі, і розкинуті в горах селища: п'ятничний базар, римсько-католицький костел, арочні мости, дерев'яна церква Різдва Богородиці 1615 р., нова церква; розповіді про побут, історію, традиції та перспективи селища. Милуючись і насолоджуючись природою, скуштуєте кашу, приготовану на вогнищі.

"Екскурс-2" Коломия - симпатичне місто-страж гуцульського колориту, колиска Західно-Української історії, зі справжньою архітектурою, яка збереглася з часів правління Австро-Угорської імперії. Побдукавши тісними вуличками історичної частини міста, відчуєте себе в іншому столітті. Обід в затишному ресторані "Хвалена хата" в історичному центрі міста. Відвідаємо унікальний музей «Писанка», музей народного мистецтва «Гуцульщина».

"Актив-1" Легкий похід уздовж річки Прут буде прекрасним завершенням програми для помірно активних туристів. Пісні птахів, шум води в порогах, чудовий ліс з високими соснами, з чорницею і грибами, красива гірська річка, що проклала собі шлях серед гір мальовничими місцями дикої природи, оголивши поглядам цікавий «листковий пиріг» з скельних порід - все це найкраще місце для єднання з природою! Обід - рибна юшка на природі.

"Актив-2" Водоспад Женецький Гук - один з найвищих, видовищних та популярних у туристів водоспадів Карпат. Розташований в долині потоку Женець, що впадає в річку Прут. Однокаскадний красень висотою 15 метрів, 5-ти кілометрова прогулянка до якого приносить задоволення, як зимою, так і влітку - навколо казкові пейзажі гір Горган, скелясті виступи, височенні сосни біля самої води. Взимку Гук частково замерзає, а скелі вкриваються льодом, під яким все ж тече вода. На сонці ліс блищить, немов кришталь, тиша і спокій - справжня зимова казка. Обід - сухий пайок.

Прощальний вечір, привітання іменинників, українська дискотека.

Перегляд відеофільму «ВОРОХТА КРУГЛИЙ РІК» з Вашою участю.

Суббота.
Їдемо, щоб повернутися!

<p><span style="color: #009000;"><em>Дякуємо, що довірили нам свій відпочинок!<br /></em></span><strong><br />Виїзд з готелю о 9:15. </strong>Годинна зупинка у місті Яремче, де ви маєте можливість придбати подарунки рідним та друзям на сувенірному ринку. Обід у кафе. До 17:00 прибуваємо в Тернопіль, на залізничний вокзал.</p>
<p>Для туристів, у яких квитки на зворотній потяг з Тернополя до 17:00, – трансфер до Тернополя буде без зупинки у Яремче. <br /><br />Прибуття у Тернопіль на залізничний вокзал до 15:30.</p>
<p>Чекаємо вас наступного сезону з друзями!</p>
<p>Будемо вдячні за ваші <a href="/vidguky-tur">відгуки</a> та рекомендації!</p>
<p>Підписуйтеся на соцмережі готелю, щоб бути у курсі всіх новинок та акцій <a href="https://www.facebook.com/vorohtahotel">Фейсбук</a> <a href="https://www.instagram.com/vorohta365_hotel/">Інстаграм</a> <a href="https://t.me/tur365official">Телеграм</a></p>

ДОКЛАДНІШЕ

Яремче – брама у Карпати  

Яремче – це мальовниче містечко в Карпатах, що знаходиться в Івано-Франківській області.
Це популярне туристичне місце, яке приваблює своїми красивими пейзажами та численними визначними місцями. Ось декілька туристичних локацій, які ви побачите у суботу в Яремче:

Водоспад Пробій – чудовий природний об'єкт, розташований на річці Прут, дуже близько до центру Яремче. Цей водоспад має висоту близько 8 метрів. Водоспад знаходиться у каньйоні, що створює особливу атмосферу та створює відчуття присутності у казці.

Ринок – це місце, де можна знайти багато різноманітних сувенірів та продуктів місцевого виробництва. Тут можна попробувати ковбасу, сири, мед, гриби, ягоди та інші страви та напої, які є популярними у цьому регіоні, та й гостинці з собою додому взяти.

ДОКЛАДНІШЕ

Додаткові послуги